Opzet

De ViltExpo valt of staat natuurlijk met het juiste aanbod. Wij zijn daarom altijd op zoek naar bijzondere nieuwe producten als aanvulling op de ViltExpo. Onderdelen die wij sowieso willen aanbieden zijn kunstexposities, kleding, mode-accessoires, huisinrichting en woonaccessoires, sieraden en decoraties. Hier voegen we diverse workshops en demonstraties/lezingen aan toe, zodat bezoekers de nieuwste technieken en werkwijzen kunnen leren en uitproberen.

Daarnaast organiseren wij een modeshow, dus maakt u kleding of mode-accessoires van vilt en wilt u uw werk eens aan een groot publiek laten zien, neem dan contact op!


Inschrijfformulier

Wilt u deelnemen aan de ViltExpo? Download dan hier het inschrijfformulier. Neem voor vragen telefonisch contact op (06-28728677) of stuur een mail naar anouk@terwisse.nl.

Ons streven is om kwaliteit, exclusiviteit en variatie op de ViltExpo aan te bieden. Daarom vragen wij u om een duidelijke beschrijving en foto’s mee te sturen van hetgeen u op de ViltExpo wilt laten zien of verkopen.


Publiciteit

Om u een beeld te geven van onze campagne ziet u hier een overzicht van wat wij doen:

  • Flyers: we verspreiden ca. 30.000 flyers met behulp van de deelnemers en diverse andere kanalen.
  • Posters: er worden circa 1.000 A0 posters geplaatst of geplakt in de regio Arnhem.
  • Persbericht: naar 250 redacties van landelijke tijdschriften, vakbladen, kranten etc.
  • Regionale media en kortingsacties: media zoals regionale tv/radio, kortingsacties via diverse websites en kranten.
  • Advertenties/advertorials: in diverse vakbladen, nieuwsbrieven/agenda’s. Daarnaast in kranten en Huis aan Huisbladen, regio Gelderland.
  • Googleadwords en Facebookads
  • Websites en Agenda’s: naast op alle sites van de deelnemers zorgen we ervoor dat de ViltExpo op zoveel mogelijk UITagenda’s, relevante startpagina’s en sites staat.
  • Nieuwsbrief: via de website kan men zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Men krijgt dan naast het laatste nieuws voor aanvang van de ViltExpo een kortingsbon op de entree aan de kassa toegestuurd van € 1,50 (deze korting geldt overigens niet op online tickets/65+ tickets).
  • Galeries: alle galeries in Nederland ontvangen een uitnodiging met gratis entree voor de ViltExpo.
  • Bloggers (kunst): krijgen een uitnodiging om verslag te doen.

Tafels

De afmeting van een tafel is 1,20 x 0,80 m. U kunt op het inschrijfformulier aangeven hoeveel tafels u nodig heeft.


Opbouwtijden

De opbouwtijden zijn op vrijdag 31 maart 2017 van 12.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 1 april van 7.00 tot 10.00 uur. De eindtijd op vrijdagavond is variabel.